Make me rage – starter pack

Jeg har skrevet ned ulike ting jeg kom på i farten, som går meg på nervene. Jeg tror og håper at dere synes det er litt mer gøy og lese om ting dere selv kan relatere dere til. Istedenfor at bloggen bare består av innlegg om meg selv og min hverdag. Det er virkelig ikke min stil.

 

Bolere – Vannflaske på 3L på gymmen. Ingen trenger da å være så sinnsykt hydrert? Klimakrisen kommer ikke iløpet av de 4 neste timene du skal bruke på å “pumpe.” Og for deg som er så sprek, kan det umulig være et ork å fylle vannflasken flere ganger.

Pizzabakeren – Ikke engang 100kr er verd å bruke på den. For her er det 90% deig og er du veldig heldig, har de vært “uheldig” og mistet litt ost på. Hvis en av de ansatte har hatt en eksepsjonelt god dag, så kan det hende de vurderer å slenge på 2-3 biter med kjøtt også.

AirPods –  Fjortiser som går rundt i byen sammen, med AirPods i konstant. De har til og med samtaler gående der alle deltakerne har AirPods i ørene. Er alle andre rundt dem så kjedelige at de må ha underholdning på øret til en hver tid? Eller har de dem på uten lyd, bare for å vise alle at de eier et par? Jeg er faktisk usikker på hva som er verst.

Skifte til engelsk – En gang i ny og ne for å være morsom, for all del. Men hver eneste setning, absolutt ikke…..host….Vegard Harm.

Ute på tur –  Kunne skrevet et helt innlegg om folk sin oppførsel når de er ute på reis, men idag holder jeg det til en ting. Folk sin oppførsel når det kommer til stoler og sitteplasser. De som legger vesken eller ryggsekken på stolen ved siden av seg, som en slags skjold. For å beskytte de mot det aller verste de kan tenke seg, andre mennesker. Altså, noe så utrolig grusomt og forferdelig slitsomt som å måtte ha et annet menneske innen 50 cm rekkevidde av seg. Også har man de på flyet som sukker høyt når du prøver snilt og høflig å si at du har vindussete ved siden av de. Har dere seriøst et forslag på en annen måte vi skal løse dette på? Det vil jeg gjerne høre.

Smatting – Er det noen mennesker der ute som ikke blir plaget av en så høy lyd rundt et ellers stilt matbord? For ikke å snakke om hvis det i tillegg er tidlig på morgenen og du er ganske morgengretten og trøtt i utgangspunktet. Disse menneskene burde hatt spesiallagd munnkurv.

Drikkeleker – Som inkluderer dansing. Jeg synes på ingen måte dette er artig. Når jeg er på forspill og danselek blir nevnt banker hjertet mitt ekstra fort, og jeg håper alle tenker det samme som meg. Det er på tide å komme seg bort, fort som bare det!

Snikskryt – “Jeg var så trøtt på forelesningen idag. Ble ikke så mye søvn, siden jeg var oppe 05:30 idag og trente”

Stuck at the hip – Par som har felles facebook profil, vær så snill.. Dere er individer, selv om dere er kjærester.

“Jeg holdt på si” – Så sier dem det. Hva slags hjernen fungerer rekkefølge deres i ? 🙃

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg