Love Island Power Rankings!!

Hold dere fast, Love Island uke 2 er herved i gang.

Det å like samme musikksjanger, kvalifiserer fortsatt som å ha mye til felles. Kongen av Friend zonen, Emilio, er tilbake på Sola flyplass(🙅🏼‍♀️). Og Brasilianske Thammy snakker like mye engelsk (Brazils femte største språk,) i annenhver setning, for å holde på hennes “roots.” 🙃

 

I en fortsatt ganske tørr og kjedelig serie, så begynner jeg å få noen deltakere som jeg liker mer enn andre. Tenkte derfor å ha en småfrekk rangering, av deltakerene som er mine favoritter så langt. Husk at akkurat som deltakerens valg av språk, så kan dette skifte når som helst.

1. Morten Hegseth – Litt juks kanskje, men syns ikke at noen av deltakerne fortjene den prestisjefulle førsteplassen enda. Det må mer til for å imponere den dama her 😉

2. Mie Cappelen- Hun er den jeg har likt best fra start til nå. Inntrykket jeg har av henne, er at hun er den med mest mellom ørene. Hun er ikke der for å bli influenser, blogger eller vlogger, men faktisk for å finne kjærligheten.

3. Oda Lindsetmo – Oda virker til å være en humørspreder, da det oftest er en dødens seriøs serie. Hun har til nå bare vært i godt humør, og det virker som om hun er ei smart jente.

 

Ukens skammekrok – Denne går til Eskild Magnussen. Har inntrykk av at han er utrolig umoden. Selv ikke Eskild kan bruke utseende til å veie opp for en personlighet som tilsynelatende mangler. La oss ikke glemme måten han snakker til jenter på. Refererer fra gårdagens episode i samtale med Ida «til informasjon, lille venn». Spar deg for hersketeknikker. Du blir fort en liten gutt tross alle de musklene, med slik holdning.

 

Men en ting kan vi vel være enige om. Det er ikke alle tv-programmer Norge trenger å hente fra UK og USA. Hvem ville dere valgt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg